EMBA
İTÜ Executive MBA

Duyurular

10 Aralık Perşembe akşamı saat 19.30’da Dr. Yener Girişken konuk konuşmacımız olarak sizlere hitap edecek

Kas 23, 2015

“Nöropazarlama ile Tüketicinin Bilinçdışına Dokunmak” başlığı ile sunacağı konuşmasında yaptıkları araştırmaların sonuçları ile belli firmaların pazarlama kararlarına nasıl destek olduklarının bilgisini verecek.

Hepinizin katılımını bekliyoruz.

Şebnem Burnaz-Elif Karaosmanoğlu

Yener Girişken’in kısa biyografisini aşağıda bulabilirsiniz.

Yener Girişken, PhD (THINKNEURO / Managing Partner, Istanbul Bilgi University / Lecturer) is lecturer in Bilgi University, teaching neuromarketing at marketing communications master class. He had his PhD in marketing in Istanbul University and MBA in University of North Carolina. Dr. Girisken is NMSBA’s chair of Turkey.

Girisken is the CEO of ThinkNeuro, the first and leader neuromarketing research company in Turkey, mainly focusing on advertisement, shopper experience, brand positioning and web design research.